I går kveld satt jeg som så mange andre kvelder og surfet gjennom nettbutikkene på jakt etter nye skatter fra tekstilindustrien da plutselig denne kreasjonen åpenbarte seg. Faste lesere har forlengst merket seg at jeg har en ting for skaterkjoler, og også mørke rødfarger. Men det jeg reagerte mest på var prisen…

Skjermdump fra Nelly.com i går kveld

Jeg måtte gni meg selv i øynene et par ganger. 39 kroner? TRETTINI KRONER?!

Det kunne da umulig stemme. Visst har jeg sett plagg gå for den prisen på Nelly før når det har vært salg, men da har det bare vært igjen et par kjoler i en så usannsynlig liten størrelse at flatearealet på kjolen hadde tilsvart en av baklommene på jeansen min*. Men her var alle størrelsene tilgjengelige og den var heller ikke merket med salgsvare. Den var merket som fullpris. Dette kunne ikke stemme, tenkte jeg. Her måtte det være en bug i systemet eller noe som oppga en mye lavere pris enn det kjolen egentlig kostet. Det måtte rett og slett være feil.

Så derfor, i frykt for at noen hos Nelly.com skulle oppdage dette før meg, skyndte jeg meg selvsagt å bestille den. Det er jo denne typen kjoler jeg foretrekker, og når den i tillegg er i en av de fargene det påstås at jeg kler best, så tok jeg ikke sjansen på at feilen skulle rettes før jeg rakk å bestille.

Dermed har jeg fått melding i mailen min om at en ny kjole på vei til min postkasse, og 84 kroner vil trekkes fra kontoen min, hvorav 45 kroner er porto – altså mer enn hva kjolen kostet. Og det føles godt. Så blir det også spennende å følge med på om prisen går opp i løpet av dagen, tror du ikke?

Hva synes du om kuppet mitt?

*Alle som i forbindelse med denne setningen leverer en eller annen sarkastisk kommentar om mitt forhold til baconcheeseburgere, vil forbannes med evig fortapelse og sesongkort til Mjøndalens hjemmekamper med pliktig oppmøte hele 2016-sesongen.

#hverdag #blogg #rosablogg #mote #fashion #shopping #innkjøp #salg #neiikkesalg #nelly #bug #feil #ogjegutnytterdet #mohohohahahaha