Når jeg skriver dette er humøret mitt ganske dårlig. Som store deler av resten av landet har vi hatt en fantastisk sommerdag her i Trondheim, med skinnende sol og en gradestokk som flørter med trettitallet.

Alt lå til rette for at jeg skulle kunne gå ut og nyte dagen i en av sommerkjolene mine, og fortsette å trene på å gå ut som jente så jeg etter hvert blir trygg nok på meg selv til å stå frem som transkjønnet.

Men neida. Jeg har tilbragt dagen innendørs. Med dundrende hodepine og rennende nese.

Dette bildet kunne vært fra i dag. Det er det ikke. Det er to år gammelt…

Derfor håper jeg på at været holder seg til jeg føler meg bedre, for det finnes virkelig ikke bedre dager å utfordre seg på. For hva er vel mer behagelig ennå møte slike solskinnsdager med bare legger under en lett sommerkjole?

Så om dette fortsetter og jeg om noen dager er frisk nok til å nyte det, så håper jeg også at jeg klarer å fange en fotograf igjen. For nå har jeg lyst til å dele flere antrekk med leserne mine igjen.

Men det får bli etter at kranene i nesehulegangene er blitt skrudd igjen.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #sommer #sol #Trondheim #syk #snørr #jegeridetminsteikketett