Dagens innlegg kommer litt senere enn det bruker og det skyldes at jeg i morgentimene har vært ute og møtt min venninne Hanne, bedre kjent som Tegnehanne, som denne helgen har hatt signering av den nye boken sin her i Trondheim, og da er det jo klart at vi måtte møtes og ta en kaffe sammen. For siden vi bor i to forskjellige byer ser vi hverandre så alt for sjelden, og sist var faktisk under Vixen Blog Awards i januar i år.

Hanne og jeg har kjent hverandre i flere år, faktisk før hun ble Tegnehanne til og med, og det var hun som foreslo at jeg burde begynne å blogge om det å være transkjønnet og veien min ut av skapet. Så vi kan trygt fastslå at uten henne hadde sannsynligvis ikke denne bloggen eksistert, og jeg hadde heller ikke vært der jeg er i dag uten bloggen. Jeg er veldig glad for at jeg lot meg overtale til dette, og føler ikke jeg får takket henne nok.

Hanne og samboeren hennes, Jostein, har aldri vært i Trondheim før og hadde naturlig nok lagt flere planer for dagen i dag, og derfor ble det med denne ene kaffekoppen på Tulla Fischer før de måtte haste videre. Men det var veldig trivelig så lenge det varte, og jeg innser nå at jeg burde ta meg en tur til Oslo igjen snart så vi får fortsette der vi slapp i dag. Men de sa også at de synes Trondheim var en veldig fin by, så hit kommer de nok tilbake igjen. Noe jeg som Trondheimspatriot jo er glad for å høre.

Begge er i alle fall hjertelig velkomne tilbake, og jeg håper det ikke blir like lenge til neste gang vi møtes!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #kaffe #kafé #venn #venner #vennskap #Tegnehanne #innlegg775