Jada. Jeg vet jeg har vist den frem før i tidligere innlegg, både på julaften i form av julekortet mitt og i innlegget mitt som handlet om det å bli «nektet» å kle seg i kjole på julaften og andre anledninger som krever pent antrekk. Men jeg hadde dette bildet liggende og synes det var litt for fint til å bare kaste det.

Kjolen er av merket Hell Bunny og ble, for de som ikke kan huske det, kjøpt på Camden Market da jeg var i London i høst.

Jeg hadde altså på meg denne på julaften i løpet av noen minutter så jeg fikk tatt bilder til julekortet, samt 1. juledag mens jeg åpnet venninnegavene mine, slik at jeg fikk følelsen av å feire jul som jente. Men mens jeg var med familien var jeg altså tvunget til å gå i dress.

Men de siste dagene har jeg slengt rundt i t-skjorte og joggebukse. Ganske behagelig det også egentlig.

Bilde av nyttårsantrekket mitt kommer derimot enten i løpet av nyttårsaften, eller første nyttårsdag. Alt ettersom hva som er mest praktisk egentlig.