Som jeg skrev i gårdagens innlegg, så fikk jeg ikke feiret jul som jente i år heller, og måtte tvinge meg gjennom familiemiddagene både julaften og de to neste dagene i dress. Men i går fikk kjæresten min og jeg en mulighet til å være alene, og derfor feiret vi en slags ekstra julaften sammen, som jenter. Dermed kommer bildet av julekjolen min litt senere enn hos de andre bloggerne, men her er det.

Kjolen er av merket Warehouse, kjøpt hos Zalando som nevnt i et tidligere innlegg denne uken. Jeg er skikkelig forelsket i den, og kommer nok til å bruke den mye fremover. De røde pumpsene, som nesten går i et med parketten, og derfor nesten forsvinner, er fra Din Sko. Smykket har jeg lånt av kjæresten min, og hun kjøpte det på Camden Market under Londonturen vår i september i år. Og ja, klokka i smykket virker.

Siden det jo var en slags ekstra julaften ble det også utvekslet gaver, selv om vi allerede hadde gitt hverandre gaver på den ekte julaften også. Men kjæresten min skjønner såpass at det ville vært pinlig for meg å åpne en pakke med en sexy sort nattkjole foran foreldrene mine, og derfor fikk jeg den først i går. Derfor fikk også kjæresten min en ekstra gave fra meg i går, et sett med øredobber jeg hadde sett et sted, og som fikk meg til å tenke på henne på grunn av den klare grønnfargen, siden hun elsker grønt.

Så med andre ord har jeg på en måte fått feiret jul både som jente og gutt i år. Jeg håper at jeg en dag i fremtiden kan droppe det siste og bare feire en julaften som jente med folk som godtar at det er det jeg vil være. Frem til da så har jeg egentlig ingen problemer med å feire julaften både 24. og 28. desember. Sånn rent bortsett fra det å ha på dress en av disse datoene da.

Hva synes du om antrekket mitt?

PS! Oppmerksomme sjeler vil kanskje legge merke til at jeg tidligere beskrev julekjolen min, og at denne beskrivelsen ikke ligner på denne i det hele tatt. Det er ganske naturlig, fordi jeg har bestemt meg for å bruke den opprinnelige julekjolen på nyttårsaften i stedet. Så titt innom igjen da hvis du vil se den.

#transkjønnet #transkjønnethet #likestilling #feminisme #kjønnsroller #jul #juleantrekk #juleoutfit #julekjole #outfit #kjole #antrekk #noensomkommerpåfleresynonymer ?