Kjæresten min har reist for å tilbringe julen med familien sin, og derfor er jeg nå hjemme alene, noe jeg kommer til å være til omtrent midt i romjula. Alt av baking og juleforberedelser ble gjort unna før hun dro, og derfor føles det litt tomt her nå. Så da er det jo opp til meg å sørge for å holde på førjulsstemningen de siste dagene frem mot julaften også, selv om jeg er alene.

Gremlins er strengt tatt mer en «film med handling i jula» enn det er en julefilm, men det funker!

I kveld skal jeg ut sammen med pappa og søsteren min for å sammen kjøpe julegaver til mamma, slik vi har brukt å gjøre hvert år siden vi var ganske små. Gaven til mamma er den siste gaven jeg har igjen, så når det er gjort er alt av gjøremål før jul unnagjort. Da er det bare en dag igjen på jobb, og så tar jeg juleferie ut året.

Begynner du å komme i mål med alle juleforberedelsene og gaveinnkjøpene?

#jul #førjul #førjulsstemning #advent #desember #grøt #julegrøt #film #julefilm