Siden jeg har vært syk siden torsdag har utseendet mitt blitt kraftig nedprioritert de siste dagene, nesten til det punktet at jeg har latt meg selv forfalle. Dermed ble det et lite sjokk da jeg på badet i går morges, fortsatt delvis i svime etter å ha ligget våken og hostet hele natten, møtte speilbildet til en ung mann med brunt halvlangt bølget hår i midtskill og kort skjegg.

«Shit… jeg ser ut som Jesus!»

Formen i dag er derimot mye bedre. Den mørke hese bassrøsten min er endelig borte, og når jeg får gått over ansikt, armer og ben med høvelen, så skal det bli mulig for meg å kunne passere som jente igjen. Dessverre ser det også ut som at finværet har forlatt oss for denne gangen, for når jeg titter ut nå er det ganske overskyet. Dermed gikk jeg visst glipp av denne muligheten til å få brukt sommerkjolene som henger i skapet mitt og skriker etter en anledning.

Men sommeren er vel ikke over ennå heller?

Og til nye lesere informerer jeg om at dette altså ikke er mitt ekte hår, men en parykk i påvente av at mitt ekte hår skal bli langt nok. Og det begynner faktisk å nærme seg! For på dette bildet ville det nådd ned til toppen av halskjedet!

Uansett har jeg som nevnt tidligere en stor utfordring i vente til høsten, som vil ha stor betydning for min videre vei ut av skapet som transkjønnet og et liv som jente på heltid, forhåpentligvis. Men jeg klarer selvsagt ikke å vente så lenge, så nå har jeg begynt å se meg om etter noe å gjøre i mellomtiden.

Derfor håper jeg på fint vær igjen om to ukers tid…

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #utvikling #utfordring #clickbait #åvadetdujesus ?