Tidligere denne uken ba jeg om tips til å finne et rimelig hotell i London, og jeg takker for alle forslag som kom inn. En del var gode, og noen var helt borti natta, enten i forhold til anstronomisk pris, eller i forhold til forventet standard. Men nå er turen bestilt og om litt over en måned skal kjæresten min og jeg på jentetur til det som siden fjorårets tur har vært min favorittby på kloden.


Foto: Will Fox/Wikipedia Commons

Dermed skal jeg forhåpentligvis gjenta suksessen fra i fjor hvor jeg som kjent klarte å våge meg ut blant folk som jente. Men denne gangen skal jeg altså ha med meg kjæresten min. På planen står blant annet London Eye, Phantom of the Opera (kjæresten min elsker musikaler), og selvsagt shopping, shopping og litt mer shopping.


Det ble ikke samme hotellet som jeg bodde på i fjor, men det ble faktisk i samme gate som Bloomsbury Palace Hotel. Jeg var heldig og fikk en billigere deal på et egentlig dyrere hotell med bedre fasiliteter. Så dette lover bra.

Og selv om jeg altså har vært i London før, så kan man umulig få med seg alt denne fantastiske byen har å tilby. Derfor spør jeg deg, kjære lesertryne.

Noe vi burde få med oss når vi likevel er der borte?