For to dager siden hadde jeg et angstanfall mens jeg var på jobb, men i dag er sinnstemningen min en ganske annen. Jeg kjenner meg rastløs og at jeg må ut og utfordre verden og meg selv. Jeg trenger rett og slett et nytt eventyr! Men hvilket?

Arkivfoto fra turen min til Bergen i fjor sommer, og en av de teite poseringene Anita fikk meg til å gjøre.

Det er tydelig jeg begynner å føle at tiden snart er inne for å hoppe ut av skapet. Det er fortsatt noen ting som gjenstår før jeg kan gjøre det, men slik som det kribler i kroppen etter å komme i gang med livet mitt akkurat nå, har det aldri gjort før.

Tidligere har absolutt alt føltes så usikkert og har måttet planlegges til hver minste detalj. Absolutt alt måtte gjennomtenkes og jeg måtte psyke meg opp til alt. Nå kjenner jeg derimot en energi og selvtillit jeg aldri har følt maken til tidligere. Jenta jeg har stengt inne mens jeg har prøvd å være den gutten samfunnet forventer av meg, er i ferd med å trenge igjennom. Usikkerheten er i ferd med å erstattes med følelsen av å kunne mestre absolutt alt, og at ingen lenger kan skade meg. Jeg trenger nye utfordringer!

Men hva?

Jeg er sannelig ikke sikker, for denne typen selvtillit som jeg har følt de siste dagene er helt ny for meg, og om den kommer til å holde seg kan jeg jo heller ikke garantere. Men om den gjør det, så er jeg sikker på at du som leser denne bloggen vil merke en helt ny Emilie den neste tiden. For som jeg sa til en venninne i går kveld: hadde hun sendt meg melding klokken 11 og spurt om jeg hadde blitt med ut på byen, hadde svaret vært «er der om en time!».

Om du kjenner halvparten av den spenningen jeg kjenner i kroppen nå, så hadde du ikke klart å stå oppreist. Så hvis du ikke følger bloggen min og bloggens facebookside fra før, er dette tidspunktet å gjøre det på…

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #utvikling #utfordring #forslaganyone ? #23igjen