Etter en litt tung periode i kjølvannet av det som skjedde før jul, synes jeg at jeg fortjener å ha noe positivt å se frem til. Det er derfor med glede jeg kan melde at jeg i går mottok en invitasjon til Vixen Blog Awards som finner sted om nøyaktig en uke! Og jeg tenker selvsagt å møte opp som jente…

Så fikk jeg (enda) en ny sjanse til å gjenbruke dette (manipulerte) bildet…

Som den oppmerksomme leser du selvsagt er, så har du jo fått med deg at jeg som hundrevis av andre blogger ble nominert, men juryen fant ikke plass til meg blant semifinalistene. Dermed så det ut som at det ikke skulle bli noe Vixen-eventyr på meg denne gangen. Men så har det seg sånn at jeg har noen veldig gode venner.

For det skulle vise seg at Rockstar Charlie, som var den som startet «kampanjen» for å få meg opp og frem i konkurransen i utgangspunktet, for første gang siden prisen oppsto, skulle klare å komme seg forbi semifinalen der hun alltid har stoppet opp tidligere år, og ble plukket ut som finalist i kategorien Årets skjønnhetsblogg. Siden hun er en av fem som kan risikere å vinne prisen i denne kategorien, så fikk selvsagt hun en invitasjon til prisutdelingen. Men ikke bare det, invitasjonen hennes inkluderer også følge. Og gjett hva, Charlie spurte meg om jeg ville bli med som hennes følge!

Hvor fantastisk er ikke det?!


Her er kjolen jeg skal ha på meg… inni pakken altså…

Så nå gleder jeg meg ubeskrivelig mye til min neste store utfordring når jeg, på veien fra å være deltidsjente til å bli heltidsjente, skal til min første bloggevent kledd i kjole og høye hæler, som en av jentene. Det kommer nok til å bli litt skummelt, men både Charlie og Benedicte har lovt å passe på meg, og med så gode venninner på laget er jeg sikker på at jeg er i gode hender.

Nå gleder jeg meg til å vise deg kjolen, som jeg kjøpte lenge før nominasjonene var klare – haha, og det øvrige tilbehøret jeg skal ha på meg. Men dette sparer jeg til et senere innlegg, litt nærmere kvelden for Vixen Blog Awards.

Jeg tror ikke jeg kan beskrive hvor spent jeg er…

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #utfordring #angst #depresjon #psykisk #helse #utvikling #vixen #bloggawards #vixenblogawards #vba #whatdoesthefoxsay #syktspennende #jegtisseritrusa