Det begynner å bli en stund siden sist jeg gikk ut som jente nå, og det hadde jeg tenkt å gjøre noe med i dag ved å gå ut og møte Stina som skriver bloggen Filmbuff. Dessverre fikk jeg melding fra henne i morges om at hun var blitt dårlig, så vi måtte utsette møtet og dermed sitter jeg her med en dag uten noen planer. Så hvorfor ikke bruke den til å øve meg på å sminke meg?

For som jeg skrev ganske nylig er jeg ikke spesielt glad i å sminke meg. Ikke fordi jeg ikke liker sminke, men fordi jeg ikke aner hva jeg holder på med og derfor føler jeg ikke får det til. Likevel vet jeg at det å gå uten ikke er noe alternativ, fordi jeg da føler at jeg ser ut som en gutt i jenteklær, og jeg trenger også foundation for å skjule skjeggstubbene på haka.

Men den største utfordringen føler jeg likevel er eyeliner.

Du ser det nok ikke så ofte her i bloggen siden jeg mesteparten av tiden skjuler dem bak mørke brilleglass, men jeg har ganske store øyne og kan derfor dra fordeler av det i forsøket på å gjøre ansiktet mitt mer feminint. Likevel krever det også kunnskaper om hvordan man faktisk legger eyeliner, og det er her jeg kommer sørgelig til kort, pluss at jeg har diagnosen essensiell tremor som gjør at jeg alltid skjelver ukontrollert på hendene. Eyelineren min kan på dårlige dager se ut som et Jackson Pollock-maleri.

Likevel finnes det håp. For nettopp Stina, som jeg altså egentlig skulle møte i dag, sendte meg for litt siden en fantastisk link med tittelen «15 Game-Changing Eyeliner Charts If You Suck At Makeup«. Tittelen alene indikerer jo at dette er akkurat det jeg ser etter, siden jeg jo tidligere har innrømt at alle disse YouTube-videoene er litt for avanserte for meg som virkelig ikke aner hva jeg holder på med.

Så selv om Stina altså måtte avlyse avtalen vår og derfor ikke får hjulpet meg med å utfordre meg med å gå ut som jente, så har hun likevel bistått meg og min utvikling i dag.

For dette er dagen jeg skal bli rå på eyeliner!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #hverdag #utfordringer #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #beast