Hei! Jeg vil bare si i fra om at jeg fortsatt er i live, tross øredøvende stillhet i bloggen den siste uka. Jeg ble nemlig plutselig veldig travelt opptatt.

Som noen av dere allerede har fått med dere så jobber jeg litt freelance med kreativ skriving utenfor denne bloggen også, men i motsetning til denne bloggen som jeg ikke tjener noe på, så gjør jeg dette mot betaling. Siden jeg gjør dette under mitt folkeregistrerte mannsnavn kan jeg ikke si noe om hvem denne kunden er, men plutselig ramlet det et oppdrag ned i fanget mitt hvor en tekst skulle bearbeides. Jeg fikk litt kort tid på meg, men også sjeldent godt betalt, og derfor hadde jeg ikke råd til å si nei. Selv om det betød at jeg måtte kutte ut alt av fritidsaktiviteter i en uke – inkludert bloggen…

Derfor har jeg sittet innendørs siden onsdag og jobbet med denne teksten, når jeg egentlig skulle vært ute og nytt det trønderske sommerværet i en av sommerkjolene mine, og jeg skal hilse og si jeg har vært misunnelig på dem jeg har sett gjennom ruta mi her jeg har sittet. Men nå er oppdraget fullført. Jeg leverte det siste utkastet og fikk godkjenning fra kunden for bare noen timer siden, bare timer før deadline, så da kan jeg puste ut igjen.

Men nå når jeg skriver dette er jeg på vei ut døra igjen, for nå skal jeg reise bort en uke og besøke familie på sørvestlandet. Derfor blir det stille fra meg igjen frem til mandag. Men jeg har masse ideer som jeg ikke har klart å følge opp i løpet av denne pausen, så jeg kommer sterkere tilbake når jeg har kommet meg igjen etter denne helvetesuka.

Vi snakkes!