Etter en lengre tørkeperiode uten å kunne se navnet mitt i noen av listene til blogg.no, med unntak av lokallisten for Trondheim, gjorde jeg i går et akseptabelt hopp etter å ha postet innlegget «Skremte vettet av horekunde i Oslo«. En slik provoserende tittel gjorde vel sitt for å trekke oppmerksomhet, og jeg gikk fra 105 lesere på søndag til 377 i går. Det gir en økning på 273% og det holder visst til å toppe klatrelisten, eller plusslisten som den heter nå.

Det betyr også at jeg igjen gjør et lite innhopp som topplistefyll, og får en ny sjanse til å kalle meg toppblogger. Ingen ny personlig rekord, men å ha den 126. mest leste bloggen på blogg.no det siste døgnet er ganske hyggelig uansett.


Jeg ligger i det minste over Voe…

Lokallisten for Trondheim orket jeg ikke å ta skjermdump av fordi jeg er utenfor topp 10, men jeg ligger likevel på en respektabel 11. plass.

Dermed har jeg lært at det å ha ordet «hore» i overskriften trekker lesere, en effekt jeg har erfart at det engelske låneordet «outfit» også har. Jeg begynner dermed å se en sammenheng, og skjønner plutselig dybden i kritikken av dem som velger å kle av seg for å få lesere.

Selv er jeg mer nysgjerrig på hvor mange lesere jeg klarer å trekke ved å skrive et innlegg med overskriften «horeoutfit». Men jeg har ingen planer om å finne det ut. Tror jeg i alle fall…