Endelig kan jeg komme med en liten gladnyhet her i bloggen. For etter å ha vært fast inventar på visninger i området rundt Trondheim sentrum en stund, har jeg endelig vunnet en budrunde og fått min egen leilighet! Skjønt, det var ikke mye til budrunde, for jeg var eneste budgiver så jeg fikk den til og med under takst. Det overrasker meg, for leiligheten var strøken, og pappa, som var med meg på visningen, sa da vi forlot den at her trengs det sannsynligvis ikke å gjøres noe oppussing på 10-15 år. Og etter å ha sett det ene hølet etter det andre, med sprekker i gulv og vegger og kjøkkenskap som bare så vidt henger på, gå for langt over prisantydning disse ukene, er jeg altså sjokkert over å altså få dette vidunderet helt for meg selv. Til og med til en lavere pris enn det de håpløse objektene jeg avskrev på grunn av dårlig standard gikk for. Jeg er skremt, men selvsagt glad.

Overtakelse og innflytting ligger fortsatt et stykke frem i tid, og derfor har jeg ingen bilder å dele av leiligheten ennå. Ikke har jeg lyst til å si nøyaktig hvor den er hen heller, da jeg jo prøver å holde denne bloggen noe anonym. Men jeg kan vel si såpass at det er i nærheten av der jeg inntil nylig bodde sammen med eksen, og at jeg fortsatt har nærheten til sentrum som jeg trenger for å fortsette å kunne utvikle meg som jente.

Som sagt er det en stund til overtakelse og dermed også innflytting, så jeg må bo hjemme hos foreldrene mine litt til. Men når jeg på en måte vet at jeg ikke blir her så lenge fordi jeg snart får mitt eget sted, så blir det også mye lettere å bo her også. Men jeg gleder meg selvsagt til å flytte inn i nyleiligheten min og begynne å leve som jente igjen, samtidig som jeg også gleder meg til å begynne å innrede og dele bilder av mitt nye hjem i bloggen min. Så det er bare å følge med!

Nå håper jeg bare på en hyggelig melding fra skatteetaten så jeg kan begynne å kjøpe møbler!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #hus #hjem #bolig #interiør #minførsteleilighet #ogboliglån #gjeldslave #woohoo