Siden bloggen min stort sett tiltrekker seg intelligente og observante mennesker, har selvsagt de fleste leserne mine lagt merke til at det den siste tiden har foregått en nedtelling blant emneknaggene til slutt.

Nå kan jeg avsløre at dette var til en av bloggens største milepæler, for fra nå av kommer arkivet mitt til å bestå av et firesifret antall innlegg, når jeg nå trykker på publiser-knappen for tusende gang og poster bloggens innlegg nummer 1000!

Siden forrige milepæl på 750 innlegg ble passert i midten av november, har bloggen vokst enormt både i innhold og lesertall, og jeg tror jeg trygt kan si at jeg nå har Norges største blogg med transkjønnethet som tema, noe jeg selvsagt er veldig stolt av. Det er riktignok fortsatt et stykke igjen til jeg vil kalle meg toppblogger, for jeg har ennå til gode å oppleve at det opprettes en tråd dedikert til å diskutere hvor håpløs bloggen min er på Kvinneguidens forum, men dette er heller ikke noe mål.

Så tusen takk til deg som leser, følger og deler mine nedtegnelser om reisen ut av skapet og veien mot å bli jente på heltid. Det er på grunn av deg at jeg har holdt ut gjennom hele 1000 innlegg! Jeg håper nå det blir 1000 til!

Om ikke annet skal jeg nå unne meg en skål med iskrem. Ben & Jerry’s cookie dough, vel å merke!

#blogg #jubileum #hurra #fest #festivitet #følgmegpåfacebook #trykkpåbanneretunder #medmindreduleserbloggenmedmobil #isåfallkondolererjeg #nyttmobildesignerpåvei #håperjeg