Jeg fikk for noen dager siden et spørsmål fra en leser som lurte på hvordan det gikk med hun jeg var på date med før jul. Egentlig var det greit at jeg fikk det spørsmålet, for selv om vi fortsatt har sporadisk kontakt og snakker sammen online, så kommer det sannsynligvis aldri til å bli noe mer. Det var jo absolutt hyggelig, men jeg dro nok mest på den daten for å bevise for meg selv at jeg kunne gjøre det og at det føltes riktig for meg.

For når alt kommer til alt har jeg det egentlig ganske bra som singel akkurat nå.

Dersom du har fulgt bloggen min en stund husker du sannsynligvis at jeg i april i fjor gikk gjennom et ganske stygt samlivsbrudd, da jeg plutselig en dag fikk beskjed om at det var slutt og at jeg hadde en måned på meg å flytte ut av leiligheten hennes. Tiden etterpå var tung, men selv om jeg savnet henne en god stund etterpå, så hadde jeg aldri noe ønske om å forsøke å vinne henne tilbake. Jeg var rett og slett for såret over måten hun valgte å gjøre det slutt på, og følte derfor at den personen jeg hadde tilbragt to år av livet mitt med hadde sluttet å eksistere.

Det gjorde det kanskje lettere for meg å bearbeide bruddet, for venner og familie har alle bemerket at jeg taklet det ganske bra, og at jeg reiste meg igjen relativt raskt. I ettertid ser jeg også at jeg har det mye bedre nå, som singel, enn jeg hadde den siste tiden jeg var i et forhold med henne. Hvorfor skulle jeg stresse meg inn i et nytt forhold?


Koser meg like bra alene jeg! Arkivbilde fra nyttårsaften.

Likevel synes jeg det er greit å holde døren åpen, og da muligheten for en date dukket opp i desember synes jeg selvfølgelig dette var spennende, særlig fordi hun insisterte på at jeg måtte møte som jente, ellers var hun ikke interessert. Som transkjønnet har jeg jo vært vant med å bli avvist på grunn av dette, og med en slik beskjed ble jeg jo ekstra tent på å gå på date. Men selv om jeg synes hun var kjempesøt og daten var veldig hyggelig, så følte jeg ikke kjemien stemte helt og jeg har følelsen av at hun tenkte det samme. Men som sagt har vi fortsatt kontakt og prater sammen sporadisk på facebook.

Om det skulle dukke opp nye muligheter vil jeg selvsagt vurdere dem fortløpende, for jeg er jo menneske jeg også og tenker innimellom at det kunne vært fint å være i et forhold igjen og kjenne nærheten til noen. Men som sagt har jeg det egentlig veldig fint nå når det er bare meg og ta hensyn til. Derfor har jeg ikke noe hastverk, og tar heller ting som det kommer.

Men jeg er alltid åpen for forslag.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #forhold #samliv #date #dating #singel #grus #hardetfintsomsmåstein #høhøhø #småstein #jegsomaldriharrøykttobakkengang