Det var midt på natten og jeg lå i sengen. Plutselig sto hun der i rommet ved siden av sengen og så på meg. Hun krøp opp i sengen og satte seg oppå meg, med et ben på hver side av kroppen min. Hun angret seg, sa hun. Hun ville ha meg tilbake. Nei, ropte jeg, det kom ikke på tale! Det var hun som hadde dumpet meg og jeg vil ikke være i et forhold hvor jeg skal være redd for at hun skal ombestemme seg og dumpe meg igjen.

Men hun ville ikke høre. Jo, sa hun med en alvorlig mine i ansiktet, du vil fortsatt ha meg! Jeg skrek på nytt. Nei! ropte jeg, og prøvde å dytte henne vekk. Men armene mine gikk rett gjennom henne som om hun var luft. Hun bare fortsette å se på meg med det tomme, alvorlige ansiktsuttrykket.

Det var da jeg våknet. Det var virkelig midt på natten og jeg lå i sengen. Men hun var ikke der, og det gjorde meg lettet. Men samtidig var jeg forbannet. Forbannet over at når jeg for første gang på nesten to uker klarte å sovne nesten med en gang jeg la meg, så våknet jeg altså midt på natten og fikk ikke sove igjen.

Det er snart to uker siden hun dro, og ga meg en måneds flyttefrist. Siden har jeg ikke sett henne.

Og jeg aner fortsatt ikke hvorfor.

#forhold #samliv #kjærlighetssorg #depresjon #psykisk #helse #angst #drøm #mareritt #blogg #hverdag #iallefalldennyehverdagen