Jeg skulle ønske jeg var jente. Enn så lenge er det en hemmelighet for de fleste, men jeg kjenner jeg nærmer meg den dagen jeg tør hoppe ut av skapet og fortelle hele verden at det er jente jeg vil være. Men jo nærmere den dagen jeg kommer, jo mer kjenner jeg behovet for å finne klesstilen min. Og med det en hverdagslig stil. For selv om det er mest gøy å shoppe fine kjoler, så har jeg ikke noe ønske om å se ut som en Tesco Chick heller.

Så hvordan ser dagens forsøk ut?


Topp fra H&M, skjørt Zalando, belte lånt av kjæresten min og det der smykket har jeg gitt opp å prøve å finne ut hvor jeg fikk fra.

For å være ærlig er jeg litt usikker på skjørtet, for jeg føler jeg kler A-lineskjørt bedre. Men jeg digger fargen.

Hva synes du?

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #shopping #mote #antrekk #outfit #klær #tekstiler #neijegsatekstilerikkedetandre #duburdeskammedeg