ADVARSEL! Dette innlegget inneholder toppløsbilder. Sarte lesere bes vende blikket bort fra skjermen og over i salmeboken.


Ja. Jeg har silikoninnlegg. Akkurat som overskriften sier. Og før denne bloggposten har kommet skikkelig i gang hører jeg de sinte liksom-feministene rope i det fjerne om at man skal være fornøyd med den kroppen man har og ikke gi etter for dette uoppnåelige kroppsidealet. Men før dere kommer og banker på døra mi med høygafler og brennende bh-fakler, klare til å rulle meg i tjære og fjær. Hør på hva jeg har og si, og hvorfor jeg følte jeg måtte skaffe meg innlegg.

Dagens samfunn blir stadig mer og mer tuftet på forfengelighet, særlig for unge jenter. Man blir bombadert med urealistiske skjønnhetsidealer overalt hvor man snur den krokete og uperfekte nesa si, og det er skremmende at selv de jentene som er født som sitt biologiske kjønn ofte er like misfornøyde med kroppen sin som jeg er.

For jeg slipper ikke unna jeg heller, selv om jeg er født som gutt. For jeg er transkjønnet og har et ønske om å være jente, og får dermed dobbel dose av dette med å være misfornøyd med kroppen min. Som en konsekvens av dette har jeg altså sett meg nødt til å skaffe meg silikoninnlegg. For hvordan skal jeg ellers føle meg som en ekte kvinne med mine (nesten) helt flate mannebryst?


For la gå, jeg har ikke den mest veltrente kroppen og har faktisk antydning til utvekster i brystregionen. Jeg legger igjen skylden på naturen, fordi en baconcheeseburger smaker bedre enn havre og kli. Men selv om en vektøkning kan skaffe meg større bryster, så medfører også dette en stygg bieffekt i form av hengemage og et tillegg av tre-fire ekstra haker, og sist jeg sjekket var dette absolutt ikke i tråd med de nåværende skjønnhetsidealene. Så selv om jeg holder vekta på et sted hvor magen ikke stikker for langt ut, men jeg likevel får en liten kurve i området rundt brystvortene, så klarer jeg ikke å fylle en A-cup engang, noe du straks skal få se…

…bare vent litt…


…der ja! (Selv om dette i virkeligheten er en B-cup…)

Men selv om naturen ikke spiller på min side, så er det godt at det finnes alternativer, utenom å måtte legge lunsjen sin til Burger King daglig. Og det er her jeg kan introdusere elementet som forandrer hele min tilværelse fra flatbrystet til en B-cup. Silikoninnlegget.


Men siden jeg per i dag ikke har funnet motet til å gå over i en tilstand som jente på heltid, og stort sett beveger meg ute i samfunnet som gutt, vet jeg at det ville skapt en god del unødvendige blikk om jeg hadde gått til det ekstreme skrittet å putte silikonet inn i selve kroppen. Dette gjør riktignok at det ikke holder seg på plass av seg selv, og dermed skulle bh-en vise seg å bli nyttig likevel. Da er det bare å ta silikoninnleggene og plassere dem, et innlegg i hver cup. Strammer man bh-en litt ekstra kan man jammen meg fremprovosere litt kløft også.


Og skulle du sett, straks jeg får på en kjole eller et annet antrekk utenpå føler jeg meg med en gang mye mer som en ekte kvinne enn jeg ville gjort uten. Så kan man jo krangle til hanen galer om hvor etisk riktig det er å bukke under for skjønnhetshysteriet i stedet for å bare innse at naturen ga meg flate bryster, i samme runde som den ga meg utovertiss og anlegg for hårvekst i ansiktet. Men jeg kan si såpass at det gjør underverker for selvtilliten min.


Og kjæresten min har fått noe å klemme på som føles mye mer ekte enn det ville gjort hvis jeg hadde fortsatt å fylle bh-en med sokker…

…dette blogginnlegget ble ikke helt som du hadde forventet, ble det vel?

PS! Siden jeg virkelig har et slikt anstrengt forhold til kroppen min, var bildene til dette innlegget, hvor jeg jo blottet deler av mannekroppen min, et mareritt å få tatt. Så vær så snill å kommentere og/eller dele dette innlegget hvis du likte det, slik at jeg ser at jeg ikke anstrengte meg sånn for å få til et godt innlegg til ingen nytte. Men ingen skal kunne si at jeg ikke ofrer meg for bloggen min i det minste… oh well…

#transkjønnet #transkjønnethet #kjønnsforvirring #silikon #silikoninnlegg #silikonpupper #toppløsbilder #aiaiai