Etter en kald og trist start på sommeren tittet sola endelig frem over Trøndelag i dag, og gradestokken klatret til 20 grader i skyggen. Det vil være en underdrivelse å si at jeg ikke har lengtet etter varmere dager og en sjanse til å trekke inn i en av sommerkjolene mine. Men slik ble det ikke. I alle fall ikke i dag.

Arkivbilde fra i fjor sommer, da jeg ennå hadde en samboer som helst ville at jeg skulle være jenta hennes hele tiden…

For selv om jeg faktisk har kjøpt ny leilighet og derfor er i ferd med å kunne leve som jente igjen, så er det ennå en stund igjen til jeg overtar den. Derfor er jeg fortsatt hjemme hos foreldrene mine i det nabolaget jeg vokste opp, og siden jeg ikke er helt klar for å komme fullstendig ut av skapet, så må jeg nesten fortsette å late som om jeg er gutt så lenge jeg bor her.

Og det hadde ikke vært så vanskelig å godta, hadde det ikke vært for at lokalmedia har annonsert at dette kanskje er den siste sommerdagen vi får her i Midt-Norge i år.

Men vi satser på at meteorologene tar feil nå også, så jeg får luftet bena mine i lette sommerkjoler senere i sommer etter overtakelsen av den nye leiligheten. Selv om de vanligvis bare tar feil når de melder pent vær.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #sommer #Trondheim #sol #varme #klær #mote #fashion #outfit #antrekk