Nok en «barriere» er brutt, for i dag dro jeg nemlig til psykologen som jente! Det har jeg riktignok gjort mange ganger før, men jeg fikk jo tildelt ny psykolog i februar etter å ha vært hos Riksen for andre gang. Etter det, og frem til jeg var «back on track» i juli, hadde jeg jo mer eller mindre gitt opp å gå ut som jente. Derfor har akkurat han her aldri sett meg som jente før!

Dessverre hadde jeg ingen fotograf tilgjengelig i dag, men jeg var såpass fornøyd med antrekket at jeg måtte prøve å forevige det likevel, og dro innom City Lade og prøverommet på H&M og tok speilet til hjelp.

Jakke: Miss Selfridge | T-skjorte: New Yorker | Bukser: Gina Tricot | Sko: Alley | Veske: H&M

Hvordan det gikk hos psykologen kommer jeg nok tilbake til, og inntil videre hadde jeg bare lyst til å vise frem antrekket mitt. La meg legge til at det egentlig var alt for varmt for skinnjakke, men at jeg likevel er veldig fornøyd med sammensetningen av plagg for dagen…

Hva synes du om antrekket mitt? Fortell meg i kommentarfeltet!