Selv om jeg fortsatt ikke føler meg helt klar for å leve som jente ute i samfunnet på heltid ennå, så griper jeg fortsatt hver mulighet jeg får til å trene på det. Disse bildene har ligget på PC-en min i en uke nå, noe som nærmest gjør dem antikvariske i bloggsammenheng. Så da er det vel på tide å få dem ut?


Jakke: ONLY | T-skjorte: H&M | Skjørt: Miss Selfridge | Sko: Converse | Veske: H&M | Halskjede: New Yorker

Disse bildene ble tatt onsdag i forrige uke da jeg var ute og tok en kaffe med min venninne Victoria på gode gamle Bristol Conditori i Trondheim sentrum. Det var en litt spesiell dag fordi jeg hadde et jobbintervju den ettermiddagen, som jeg av åpenbare grunner ikke møtte til i Emilie-modus i og med at jeg ikke har stått frem, selv om jeg helt ærlig vurderte om jeg kanskje skulle gjøre det.

Likevel ble det en liten utfordring da jeg etter intervjuet og en kjapp telefon til mamma for å fortelle hvordan det gikk, hadde ganske knapt med tid for å skifte og sminke meg før jeg skulle møte Victoria. Men som bildet viser så klarte jeg det, og to dager senere var jeg ute igjen og tok en burger med Ida, som jeg jo allerede har vist.

Til helga starter Trondheim Pride. Sjenert som jeg er av natur, og dessuten har alt for god musikksmak, kommer jeg neppe til å dra på de mest utagerende festene. Men jeg skal i alle fall prøve å utnytte muligheten til å delta på et par av de sosiale aktivitetene om timeplanen min tillater det.

Som om jeg har noe jeg MÅ gjøre utenom ordinær arbeidstid…

Hva synes du om antrekket mitt? Fortell meg i kommentarfeltet mitt!