I dag er det tre måneder siden jeg kom hjem fra London, og min tredje tur til den britiske hovedstaden på under to år. Det er en grunn til at jeg har reist dit så mye. Alle de hyggelige folkene, stemningen, butikkene… og ikke minst at jeg der kan gå rundt som den jenta jeg vil være, uten at noen bryr seg.

Flertallet av befolkningen har sommerferie i disse dager, og derfor deles det veldig mange bilder og reiserapporter fra ulike verdenshjørner i bloggeland akkurat nå. London er veldig godt representert, naturlig nok. Det får meg på en merkelig måte til å føle en slags hjemlengsel. London har på en måte blitt mitt andre hjem.

Men siden jeg har en jobb hvor det er mest aktivitet i sommermånedene, kan jeg ikke ta ut ferie akkurat nå. Jeg må bare sitte her og se alle andre dele sine opplevelser fra mitt favorittsted på jord, mens jeg lengter dit, vel vitende om at mine ferieuker kommer en gang utpå høsten. Og da er det ikke umulig at det blir en ny tur dit, med egne, nye reiserapporter til bloggen min.

Så mens jeg i mellomtiden sitter her og titter på de andre bloggernes bilder og opplevelser, og sukker litt lengtende for meg selv.

…I miss London…

Les mine reiserapporter fra London her: høsten 2012, høsten 2013 og våren 2014.

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #shopping #sommer #reise #hverdag #London