Så var jeg ankommet hovedstaden og har tilbragt den første natten på det svært luksuriøse Hotel Continental, til en lite luksuriøs pris (tusen takk, Charlie!). I kveld skjer det som jeg har gått og ventet spent på i lang, lang tid – når jeg skal på Vixen Blog Awards som jente. Nervene har vært på utsiden den siste tiden i påvente av denne dagen, og nå er den her. Kjolen ligger klar på senga…

…men hvor er skoene mine?!!!

Etter å ha endevendt kofferten på hotellrommet i går kveld måtte jeg ringe hjem til kjæresten min for å få bekreftet mine verste mistanker: joda, de befant seg i en pose ute i gangen hjemme i Trondheim, akkurat der jeg hadde sittet og pakket kofferten mandag kveld. Da ble jeg grepet av angsten – hva skulle jeg gjøre nå? Jeg kom ikke til å klare å gå ut og lete etter og prøve på sko i morgentimene i dag.

Men så kom jeg på noe. Jeg hadde jo i går før jeg dro vekslet noen ord med Hedda, en blogger jeg har fulgt en god stund og hatt bittelitt korrespondanse med gjennom hennes kommentarfelt, og det hadde kommet frem at hun skulle også på Vixen Blog Awards, men hun skulle ikke reise før i dag. Jeg visste at hun bor et sted i nærheten av der jeg bor. Kanskje hun kunne hjelpe meg?

Etter litt leting fant jeg telefonnummeret hennes, og fikk ringt henne og forklart situasjonen. Hun stilte villig opp, og dermed var det bare å ringe kjæresten min så de to fikk møttes og overlevert skoene. Når dette innlegget postes har Hedda ennå ikke ankommet Oslo, men vi har avtalt å møtes i ettermiddag. Og jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor takknemlig jeg er for at hun hjelper meg!

Så som om dette med å skulle dra på Vixen Blog Awards som jente ikke var nervepirrende fra før, fikk jeg tilført enda litt mer spenning i blandingen.

Men heldigvis ser det ut til at det ordner seg!

PS! Jeg hater forresten denne reise-laptopen. Den er så treg!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #vixen #blogawards #vixenblogawards #vba #whatdoesthefoxsay #utfordring #spenning #nerver #angst #anfall #detgikkdabratilslutt #selvomsluttenikkeerherennå