I kveld, når solen har forsvunnet bak de mørke skyene, skal jeg forlate leiligheten min. I ly av dette regntunge dekket skal jeg snike meg gjennom de folketomme gatene, til jeg når mitt mål. Blir jeg tatt, har jeg en plan for det også. Jeg bare skylder på den usynlige fienden som går under så mange navn, Illuminati, New World Order, Patriarkiet og så videre, men som jeg velger å kalle systemet.

Jeg vil jo ikke bryte loven og bli kriminell. Men når systemet tvinger meg til det…

For overalt hvor jeg ser blir jeg bombadert av tilbud. Mens jeg venter på bussen, når jeg er ombord på bussen, når jeg ser TV, når jeg leser aviser, når jeg sitter på facebook og prøver å stalke vennene mine. Overalt blir jeg fortalt hvilke fantastiske kupp jeg kan gjøre. De siste trendene til spottpris! It-plaggene alle snakker om, og de kan bli mine til en latterlig lav pris, bare jeg er rask nok!

Selv ikke e-postkontoen min får være i fred. Har jeg på et tidspunkt lagt igjen penger hos en bestemt nettbutikk, så lar de meg ikke glemme hvor mye de satte pris på akkurat dette ved å tipse meg om nok et salg og en mulighet til å gjøre tidenes varp. Men jeg må være rask sier de. Salget slutter ved midnatt! Gå ikke glipp av det! Snart er det for sent! Hva venter du på?! Siste mulighet nå!

Når dette kommer fra så mange forskjellige kanter, er det jo nødt til å være noe i det. Dette har jeg ikke råd til å gå glipp av. Jeg har egentlig ikke råd til å delta på salget heller, men det jevner seg nok ut over tid. For tenk på alle de pengene jeg sparer på å kjøpe varer til nedsatt pris! Tenk på alle de salgsvarene jeg kan kjøpe for dem igjen! For siden en krone spart er en krone tjent, vil jeg etter hvert ikke trenge å jobbe en dag til i hele mitt liv. Bare jeg er effektiv nok og får med meg alle disse salgene, og dermed vil det jo ikke bli tid til å jobbe uansett. For her skal alle kjøpesenter, varehus og nettbutikker tømmes for gode tilbud!

Men vil egentlig denne altoppslukende livsstilen egentlig gjøre meg lykkelig…?

…selvsagt vil den det! For det er jo nettopp det systemet lover meg. At jeg med de nyeste trendene skal bli velkledd og vakker, og det med dette følger med en fornyet selvtillit som vil gjøre at alle ser opp til meg og beundrer meg. Og siden systemet finnes i absolutt alt rundt oss og i oss selv, er det også systemet som definerer samfunnet og hvem vi er.

Hvordan kan du sette spørsmålstegn ved systemet?

Men for å kunne adlyde trenger jeg startkapital, og derfor skal jeg i kveld snike meg ut og forhåpentligvis usett bryte meg inn i bankens hvelv. Det er ikke noe jeg har lyst til, men siden systemets vilje må adlydes er valget allerede tatt før meg, og skulle jeg bli tatt er det dette jeg kommer til å si. Jeg bare adlyder systemet. Har du et problem med det, må du ta det opp med systemet.

…og vil du egentlig gå i mot systemet?

#shopping #innkjøp #systemet #nwo #newworldorder #patriarkiet #humor #filosofering #tanker #tankespinn #spam #reklame #misselfridgesendermegtoidentiskemailerhverdag #itilfellejeggårglippavdenførste #såomtenksomt …