Jeg har i over 300 blogginnlegg delt mitt liv som deltidsjente og hvordan det er å være jente i guttekropp. En stor andel av disse har handlet om hvordan jeg med noen ekstra kilo og tissen på utsiden går frem for å se bra ut, som jente. For det er absolutt ingenting ved min kropp som bringer assosiasjoner til modellyrket, hvis vi ser bort i fra Play-doh selvsagt. Jeg tror jeg gjør noe riktig, for jeg bruker å få en del skryt for antrekkene mine. Så nå tenker jeg å gjøre noe feil.

For i forrige uke skrev jeg om mitt siste innkjøp. Et todelt sett med et skjørt jeg likte veldig godt, og en topp som jeg ikke hadde særlig sansen for, men som liksom bare fulgte med på kjøpet så var lite å gjøre med det. Men til den pene salgsprisen på 89 kroner kunne jeg leve med at jeg bare kom til å bruke halve plagget, og kom til å kvitte meg med overdelen. For dette plagget kunne da umulig se bra ut på meg?


Men selv om mitt kosthold og kroppslig utseende sannsynligvis er et ganske annet enn det modellen som poserer i antrekket har, det under skjørtet ikke medregnet, så det var bare en måte å finne ut av det på når det jo likevel var på vei hjem til postkassen min. Og vel…


Vel oppfylte jeg ikke profetien min fra tidligere nevnte innlegg om at kulemagen min ville trenge seg gjennom åpningen som vaniljefyllet i en sammenklemt krembolle. Men jeg vil ikke akkurat påstå at forsøket mitt på å kopiere modellens posering redder meg fra å se ut som en trettifem år gammel alenemor som klamrer seg fast til tiden før hun ble gravid i tenårene. Denne toppen gjør absolutt ingenting positivt for meg og mine former. Og når jeg sier ingenting, så mener jeg faktisk ingenting. Den prøver ikke engang! Og dette kom frem veldig godt da jeg oppdaget noe ved toppen som ikke var så godt synlig på fotografiet Nelly stilte med i nettbutikken da jeg bestilte:


Hva faen, liksom? Hvem synes det var en god idé å åpne sidene på denne måten? Som om spekket mitt ikke har nok sprekker å krype seg ut gjennom fra før i dette antrekket?

Nå nei, selv om toppen satt bedre på meg enn jeg fryktet, så sier det mest om hvor enormt lite positiv jeg var i utgangspunktet. Dette er fortsatt strykkarakter, og derfor sender jeg fra meg denne toppen og bruker heller skjørtet sammen med noe annet.


Dermed kommer også skjørtet mer til sin rett, og alle assosiasjonene jeg hadde til en flodhest i en tipi forsvinner like raskt som stabelen med vafler på bedehuset. Dette skjørtet kommer jeg nok til å bruke mye, for det ble jo et stilig skjørt straks den fikk lov til å bryte opp kompaniskapet med overdelen.

Så når jeg med så enkle grep klarer å snu et antrekk og få det til å se bra ut, så klarer du også det. Det er tross alt jeg som er født med pikk.

PS! I stedet for å kaste det uønskede plagget, så gjør jeg nå det nest beste for å kvitte meg med det. Jeg sender det til Drammen. Gratulerer med ny topp, Benedicte.

#transkjønnet #transkjønnethet #shopping #mote #outfit #antrekk #kroppmedsnopp