Jorda har tatt nok en rotasjon rundt sola siden den mørke høstnatten jeg så skrikende og hårløs entret denne verden, og igjen er vi kommet til årsmarkeringen av dagen for min verdenspremiere. Et år eldre, men det bekymrer meg ikke det minste. For hvis jeg tenker på hvor mye nærmere jeg er å stå frem som transkjønnet sammenlignet med bursdagen min i fjor, så føles ikke bursdagen min som en markering av at jeg blir eldre, men en markering av personlig utvikling! Hvor fantastisk er ikke det?

Så langt har dagen vært som en hvilken som helst annen hverdag, og det ser ikke ut til at jeg får markert dagen min med kake eller pakker i år heller. Men det er mest fordi det er upraktisk siden det jo er torsdag, og jeg kan love at jeg allerede har kjolen klar når jeg har invitert venninner på besøk for en liten feiring i morgen. Dessuten kommer også foreldrene mine og bestemor innom på kaffe på søndag, så det gjør meg egentlig lite at jeg ikke får feiret så mye akkurat i dag.

Det er jo uansett bare tilfeldigheter som gjør at det går 365 dager mellom hver gang jorda er på cirka samme plassering i sin bane rundt sola som den var den mørke høstnatten jeg ble født. Jeg mener, tenk hvis jeg hadde blitt født på Mars?

Da hadde det gått 687 dager mellom hver bursdag!

Uansett, hurra for meg!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #bursdag #birthday #fødselsdag #merkedag #høytid #fest #sang #lek #moro #mendeterikkemoroåsettehalepådenderjævlagrisen !!