Det slo meg at det er to måneder siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde i denne bloggen. Siden da har det også kommet til mange nye lesere, som sikkert har masse dumme spørsmål som krever minst like dumme svar fra meg. Så hvorfor ikke?

Som vanlig ber jeg deg om å være kreativ, og jeg bryr meg ikke om hvilken kategori spørsmålet ditt faller under. Om det handler om transkjønnethet, avstanden mellom høyre og venstre, eller om du rett og slett lurer på hvorfor den siste pakken du bestilte fra Nelly ikke har kommet ennå: bare spør meg. Jeg vil svare så godt jeg kan, men måten spørsmålet blir stilt på kan også påvirke måten jeg svarer på.

Så, vær så god. Kommentarfeltet er åpent, og jeg vil svare på spørsmålene i løpet av førstkommende søndag. Spør i vei!

#spørsmål #svar #spørsmålsrunde #spørrerunde #question #answer #sham69 #googleit #OGJADETERMINRUMPE !