Beklager at jeg plutselig ble stille og ikke har svart på mail på et par dager, men jeg har ikke vært helt i optimal form de siste dagene. Ikke det at jeg kan melde om noen forkjølelse, feber eller noe sånt. Bare en dundrende hodepine, som nå har vart siden mandag kveld, og ikke ser ut til å bry seg nevneverdig om hvor mange paracet jeg tar. Jeg gjetter derfor at den er stressrelatert.

For som jeg sa søndag kveld er det jo denne uken det skjer. Det er denne uken jeg skal stå frem som transkjønnet på jobben. Som du skjønner har jeg ennå ikke gjort det, men det er ikke fordi jeg har feiget ut eller noe sånt. Det er fordi jeg vil ha sjefen, som allerede vet om det, tilstede når jeg står frem for kollegene mine, og han er på en liten jobbreise frem til i morgen ettermiddag.

Så i mellomtiden ser det ikke ut til at jeg får gjort stort, selv om jeg har både støvsugd leiligheten og fått brettet sammen klær i dag. Men kreative gjøremål som bloggen viser seg å være vanskelig å gjøre noe med når innsiden av hodet dundrer.

Likevel ville jeg bare stikke hodet innom og si at jeg har ikke glemt dere, og at jeg vet at mange sitter spente og venter på fortsettelsen. Og den kommer. For uka er jo ennå ikke over…

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #helse #psykisk #stress #mennåskjerdetsnart