En gang like før begge viserne på den analoge urskiva pekte oppover mot 12-tallet i natt, satte kjæresten min og jeg bena våre på norsk jord igjen for første gang siden mandag, da vi satte oss på et fly med kurs for London. Vi har hatt noen fantastiske dager i den engelske hovedstaden, og selv om det er min tredje tur dit på under to år, så blir det aldri nok. Vi hadde ikke lyst til å dra hjem igjen, og vi har allerede bestemt at vi må tilbake om ikke så alt for lenge. Igjen og igjen og igjen.

Jeg må bare beklage at det ikke ble noen oppdateringer underveis denne gangen, og hovedskylden legger jeg på hotellets noe ustabile wi-fi-tilkobling som hadde det med å falle ut litt for ofte. Men dette er også omtrent den eneste negative opplevelsen vi hadde, og dette kan jeg jo enkelt gjøre opp for ved å dele rapporter fra reisen i løpet av dagene som kommer, nå som jeg er hjemme med stabil nettverkslinje. For jeg har en del jeg ønsker å dele, fra det som kanskje var noen av de beste dagene i mitt liv, for å si det passe svulstig.

For akkurat som under tidligere opphold gikk jeg der i Londons gater, kledd som den jenta jeg ønsker å være. Men jeg vil likevel si det var mer vellykket denne gangen, og faktisk har det gjort noe med meg. Faktisk litt negativt, men for det meste positivt. Dette kommer jeg til å skrive mer om i kommende innlegg.

Så titt innom igjen de neste dagene for fortsettelsen. Du vil ikke angre!

#transkjønnet #transkjønnethet #lhbt #skeiv #reise #London #shopping #jentetur