I forbindelse med bloggens treårsdag på fredag bestemte jeg meg for å åpne en vervekampanje hvor jeg oppfordret deg som leser til å verve dine venner til å følge bloggen min på facebook, og for hver nye følger skulle jeg gi én krone til Flyktninghjelpen. Det gikk ikke helt som jeg hadde sett for meg. Faktisk var situasjonen slik i noen timer fredag kveld at Flyktninghjelpen skyldte meg to kroner, da to stykker skuffende nok valgte å slutte å følge bloggen min etter at jeg lanserte kampanjen. Men selv om det tok seg opp i løpet av de neste dagene sitter jeg her nå med 27 nye følgere.

Jeg kan jo ikke sende Flyktninghjelpen en gave på 27 kroner?

Derfor har jeg bestemt meg for å utvide kampanjen til og med fredag 25. september, og samtidig gjøre det litt mer spennende. Hvis vi innen fristen fredag klokken 23:59 passerer 500 følgere vil jeg la gaven øke til en sum tilsvarende ALLE følgerne jeg har på facebooksiden min, ikke bare de nye. I tillegg vil absolutt alle disse også være med i trekningen av et gavekort på 500 kroner hos Nelly.com/Nlyman.com!

Arkivbilde. Dette kan være deg. Men som en av eksene mine sa: Det er ikke deg, det er meg…

Så det du trenger å gjøre er altså å like facebooksiden min, dele dette innlegget, og/eller invitere dine venner til å like den også. Får du en invitasjon fra en av dine venner, så liker du siden og inviterer dine venner igjen. Så enkelt. Pengegaven til Flyktninghjelpen vil bli gitt av egen lomme, men signeres med «Leserne av Emilies skap».

Høres det greit ut? For i såfall er kampanjen i gang igjen! Du vet hva du har å gjøre!

Konkurransen er finansiert av egen lomme og sånn sett IKKE sponset av noen utenforstående.

#konkurranse #flyktning #flyktninger #kampanje #flyktningkrisen #flyktninghjelpen #hjelpmegåhjelpe