De jeg bor med lurer på hvorfor jeg er så glad i dag, og jeg kan ikke annet enn å si at det har vært vanskelig å ikke kunne si noe til dem i og med at de ikke vet om denne bloggen eller at jeg lever som jente i skjul. Men det er jo dette jeg har denne bloggen til, nemlig å dele innestengte tanker, både når de er positive og negative.

Jeg skrev et innlegg i natt om linken fra Lesernes VG og Nettavisen, og at det resulterte i et gigantisk hopp i lesertallene. Jeg skal ikke si så mye om det nå for det kan dere jo lese i nettopp dette innlegget, men i mellomtiden har jo topplistene blitt oppdatert. Så dette blir et litt kjedelig innlegg med lister og grafer. Jeg har nemlig tenkt å vise deg hvordan en liten utvalgt del av dem ser ut akkurat nå, og vi starter med topplista for Trondheim.


Jøss, topp 10! Tidligere har jeg klart å snike meg opp til en 15. plass, men det var i begynnelsen av desember og var å regne som et engangstilfelle. Jeg har aldri klart å holde meg på topp 20 over lengre tid, selv om jeg har vært innom tre-fire ganger. Men hva med den nasjonale topplista?


Huhei! Der var jeg jo! (Og litt glad for at blogg.no nylig utvidet topplistene fra å vise topp 100 til å vise topp 200). Dette var litt av en overgang fra å ha nesten ikke ha lesere i det hele tatt, for som statistikken under viser. Det har vært veldig lite aktivitet i bloggen min de siste ukene.

Litt av et hopp fra å ha 20-40 lesere i løpet av en dag til å plutselig ha over 600 unike treff. Og hvis vi ser på den utvidede grafen over de 90 siste dagene…

…så ser vi den forrige rekorden min, på 326 unike treff, som ble satt i begynnelsen av desember. Men den dagen hadde jeg skrevet fire ulike innlegg og bloggshoutet alle, nettopp med det målet å sette en personlig rekord. Men grafen viser også at det gikk kraftig ned igjen etterpå.

Det er vel det jeg tror kommer til å skje de neste dagene også. Nå viser faktisk dagens graf at det har vært 500 individer innom bloggen min i dag også, så da blir det toppliste i morgen og. Men hva med fredag? Lørdag? Søndag? Neste uke? Jeg tror faktisk at jeg vil være tilbake nede i bunnslammet om ikke så alt for kort tid, til glede for de som ikke liker denne bloggen. Joda, jeg har fått min dose med drama allerede i løpet av mitt døgn som «toppblogger», uten at jeg vil gå mer inn på det. Så vi lar akkurat det ligge.

Likevel, så er jeg veldig glad nå. Uansett om denne bloggen er glemt på mandag, så har jeg fått mine fem sekunder med solskinn. Og det på en dag hvor jeg ikke oppdaterte bloggen til og med. Innlegget de linket til ble nemlig skrevet 30. januar.

Og dette innlegget ble altså skrevet av hun som proklamerte at hun skulle slutte å bry seg om topplista…