Jeg tror du har for lengst fått det med deg nå. Jeg ønsker å være jente, ikke en gutt i jenteklær. Men det finnes altså menn der ute som ønsker å være menn – i kvinneklær. Og jeg har kommet over bloggen til en av dem, His Black Dress, hvor Michael Spookshow (ikke hans virkelige etternavn, mind you) med ujevne mellomrom, deler sine outfits. Men det som skiller ham fra de fleste som deler sine outfits med omverdenen gjennom bloggen sin, så består antrekkene hans av kjoler og skjørt. Og han er en mann. Og tydeligvis veldig fornøyd med å være mann.

For å være ærlig, jo flere ganger jeg ser på noe av det han har postet, så synes jeg faktisk at det ser stilig ut. Noe av det…


…mens andre outfitbilder igjen…

Han skriver i bloggen sin at han går i kvinneklær rett og slett fordi han har lyst til det. Han føler seg komfortabel i det, og derfor har han sluttet å gå i tradisjonelle mannsklær. Han ønsker ikke å være kvinne, og er heller ikke homofil. Han er faktisk gift, med en kvinne for de som måtte lure, og siste innlegg i bloggen hans avslører dessuten at de nettopp fikk en datter sammen. Han har ingen politisk agenda med det, utover at han ikke forstår hvorfor det er sosialt akseptabelt for kvinner å kle seg som menn, og ikke omvendt, slik jeg skrev i mitt innlegg «Hvorfor er kjoler og skjørt kun for jenter?» for noen uker siden.

Jeg finner både ham og bloggen hans interessant. Vel synes jeg at han overdriver litt ved å ofte blande sterke farger med andre sterke farger, og tunge mønstre med andre tunge mønstre, og ender opp med antrekk som er mer skrikende enn en flokk med måseunger. Men den oransje hanekammen hans tatt i betraktning, så har jeg en mistanke om at han liker å skille seg ut, så da er det vel greit? Men de gangene han matcher plagg som faktisk passer sammen med hverandre og også kroppsfasongen hans, så begynner i alle fall jeg å lure på om det virkelig er sånn at menn aldri vil kunne se bra ut i skjørt eller kjoler. Men før dere begynner å voldta kommentarfeltet mitt, så vil jeg legge til igjen at det er ikke noe mål at alle menn skal inn i kjoler innen år 2020. Men hvis jenter kan gå i bukser, som inntil for 100 år siden kun var tilgjengelig for gutter, hvorfor skal ikke de guttene som vil det få gå i skjørt?

Michael Spookshows blogg viser i alle fall at tradisjonelle kvinneklær ikke automatisk gjør at man blir noe mindre mann.

Min blogg derimot…


Besøk His Black Dress her.

Alle fotografier i denne bloggen er hentet fra hisblackdress.com, utenom det siste av meg, naturlig nok.