I går var det halvannet år siden kjæresten min og jeg ble sammen, og kjæresten min har altså klart den bragden å holde ut med meg i hele atten måneder. Dette måtte vi selvsagt markere, og det gjorde vi ved å spise et bedre måltid på TGI Friday’s.

Men ikke alt gikk etter planen, og da mener jeg utenom at bildene av desserten ble for mørke til at de kunne brukes. For egentlig var det meningen at jeg skulle kle meg som jente til denne anledningen, og dermed for første gang spise ute i Trondheim som den jenta jeg ønsker å være. Men min gamle fiende angsten har visst ikke lyst til å slippe helt taket ennå, og derfor ble det ikke slik denne gangen.

Det er bare å prøve igjen senere, og heller huske denne kvelden for det positive. At vi fikk i oss mye god mat og alt for mye dessert, og at kjæresten min og jeg er like forelsket i hverandre som vi var for halvannet år siden.

Elsker deg, jenta mi!

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #forhold #samliv #jubileum #semijubileumiallefall #mat #tgif #fridays #gottagetdowntofridays #dængnåfikkjegdenpåhjernen