I dag hadde jeg en privat samtale med sjefen på jobb. Han har siden februar visst at jeg lever et hemmelig liv som transkjønnet, og nå begynner jeg å føle tiden er inne for at de andre også får vite hva som foregår. Med hans hjelp skal jeg nå innkalle alle til et møte om ikke så lenge, og det vil nok være tidenes underdrivelse å si at jeg er nervøs!

Samtidig føler jeg at det kan være greit å få sagt det nå. De vet jo at det er noe som foregår i kulissene som jeg ikke vil snakke om, og de vet at jeg går til psykolog, men de vet ikke hvorfor. Dessuten sier erfaringen min at selv om det føles som om verden raser sammen rundt meg akkurat i øyeblikket jeg slipper bomben, så vil øyeblikket etter føles bedre enn en hvilken som helst slankekur. Da føler jeg meg nemlig flere hundre kilo lettere.

Nå skal det sies at det er utrolig kule gutter jeg jobber med. Jeg elsker jobben min og det fantastiske arbeidsmiljøet, og når sjefen min som kjenner dem bedre enn jeg gjør sier han er overbevist om at de vil ta det pent, så har jeg vel ikke noe å frykte?

Uansett begynner jeg å føle tiden er inne nå. Det gjelder bare å finne en dag alle har ledig tid på timeplanene sine.

Ønsk meg lykke til. Jeg tror jeg trenger det, for det er en mildt sagt spennende tid vi går i møte.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #utfordring #utvikling #psykisk #helse #angst #depresjon #brrr