Så var 2014 kommet til veis ende, og 2015 står for døren. Lite vet jeg om hva som venter, men om det blir like bra som 2014 har vært for meg og min utvikling, så skal ikke jeg henge med hodet i det vi går inn i det nye året.

Siden vi i år skal feire nyttårsaften med foreldrene til kjæresten min, får jeg dessverre ikke avslutte 2014 på samme måte som jeg begynte det, som jente kledd i et nyttårsantrekk bestående av en glitrende kjole og høye hæler. Men kanskje jeg neste gang vi markerer overgangen til et nytt år får muligheten til dette, og kanskje til og med med svigerforeldrene mine til stede?

Men ved denne gangen har jeg ikke noe nyttårsantrekk å vise frem, og derfor hilser jeg 2015 velkommen med dette arkivbildet av meg kledd i kjolen jeg hadde på meg da kjæresten min og jeg sto ved Kristiansten festning og så på fyrverkeriet på nyttårsaften i fjor, og ikke ante hvor mye jeg skulle utvikle meg i løpet av 2014.

Godt nytt år til deg og dine. Måtte 2015 bli et fantastisk år for oss alle!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #nyttår #nyttårsaften #2015 #antrekk #outfit #nyttårsantrekk #nyttårsoutfit #kjole #nyttårskjole