Som jeg sa i går er jeg altså alene på nyttårsaften i år, men som du ser har jeg ikke droppet finstasen av den grunn! På en måte er det litt poetisk når jeg nå forlater 2015, et år som jeg vil beskrive som veldig kaotisk, at jeg avslutter på denne måten. Med det første bildet av meg som er tatt på egenhånd ved hjelp av selvutløser siden jeg delte nyttårsantrekket mitt for tre år siden, kledd i kjole og høye hæler klar for å møte det nye året som den jenta jeg føler meg som. Det viser at jeg nå i større grad enn tidligere er i stand til å klare meg selv på veien ut av skapet og mot å leve som Emilie på fulltid.

Jeg blir mer og mer overbevist om at 2016 skal bli mitt år!

Når jeg skriver dette har jeg akkurat tømt tallerkenen som ligger foran meg på bildet, og jeg vet ikke om det var på grunn av stekepannen jeg fikk av foreldrene mine til jul og som jeg altså innviet nå i kveld, men dette må være den beste biffen jeg noen gang har tilberedt selv. Straks dette innlegget er postet skal jeg over på desserten som består av cookie dough-iskrem.

Jeg håper du tilbringer denne kvelden i selskap med noen du setter pris på, og at hvis du som meg tilbringer årets siste kveld alene så klarer du likevel å kose deg like mye som jeg gjør. Og det er vel bare en måte å avslutte det siste innlegget i 2015 på?

Derfor ønsker jeg alle mine lesere et fantastisk nytt år, og jeg håper du fortsetter å følge meg i 2016!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #desember #nyttår #godtnyttår #2016 #detteskalblimittår #MITT !