Et litt forsinket julekort fra meg til alle dere som følger bloggen min fast, og også de som bare sporadisk titter innom. Som de førstnevnte har fått med seg har det ikke akkurat vært overflod av oppdateringer i det siste, noe som skyldes høyt tempo på jobb, med julehandelen som årsak, og derfor et ønske om å hvile ut når jeg har kommet hjem. Nå har jeg imidlertid ferie, men har bestemt meg for å bruke juleferien på litt andre ting enn bloggen siden jeg har havnet litt bakpå på et annet kreativt prosjekt som innebærer å skrive, hvor jeg faktisk får betalt for det jeg gjør, så dette vil jeg prioritere litt i jula.

Men jeg kommer nok til å oppdatere litt nå og da i løpet av romjula likevel. For selv om dette bildet viser meg i julekjolen, så er det ikke dette jeg hadde på meg i kveld under gaveutdelingen med familien. Jeg hadde på meg dressen som jeg hater, men som jeg tvinges inn i hver gang det kreves pent antrekk fordi samfunnet ser meg som en gutt, og etter hvert også mann. Kjolen jeg egentlig hadde lyst til å ha på meg, tok jeg bare på i noen minutter for å ta dette bildet, da ingen så meg. Men for noen minutter! Du ser på ansiktsuttrykket mitt at jeg er fornøyd med meg selv der.

Men selv om jeg har gjort meg ferdig med å åpne julegaver sammen med familien, så har jeg fortsatt to gaver igjen som jeg ikke har åpnet. Disse er fra to venninner av meg, og er de eneste jeg har fått hvor det står «Til Emilie» på pakkelappen, og derfor har jeg bestemt meg for å ikke åpne dem før jeg har fått på meg kjolen igjen. Det kan godt bli i løpet av de neste timene, eller det kan bli i morgen. Poenget er at jeg vil få følelsen av å åpne pakker som jente også.

Se ikke bort i fra at jeg kommer til å skrive et innlegg om dette, og andre julerelaterte tema i løpet av romjulen. Ellers kommer jeg tilbake for fullt på nyåret.

Ønsker igjen alle som titter innom en god jul. Godt nyttår får jeg ønske dere senere.