Uansett hvem du er. Om du leser bloggen min fast, sporadisk eller er innom her for aller første gang:

Selv skal jeg feire julaften med familien min, slik jeg alltid gjør. Men akkurat som i fjor må jeg nok melde at på tross av stor fremgang i løpet av året som gikk, på veien ut av skapet mot å bli jente på heltid, så er lite forandret i forhold til familien. Derfor må julekjolen vente noen dager til og kvelden blir tilbragt i dressen jeg hater. Men jeg er i det minste sammen med dem jeg bryr meg om, og det er det viktigste, ikke hva jeg har på meg. Dessuten kan jeg nå se frem til en «ekstra» julaften med kjæresten min om noen dager, med en ekstragave fra henne og en anledning til å feire jul som den jenta jeg føler meg som.

Jeg håper du får en god og fredelig julefeiring med dem du er glad i!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #jul #julaften #julehilsen #julekort #desember