Det finnes visst andre blogger der ute også, og en sjelden gang i blant hender det også at jeg skriver gjesteinnlegg for de bloggene jeg liker. En av dem er bloggen Uperfekte jenter, som prøver å virke som en motvekt til de hundretalls rosabloggerne med fem meter øyevipper og nebb. Forfriskende, om jeg må få si det selv.

Gjesteinnlegget mitt inneholder kanskje ikke det mest revolusjonerende av informasjon om du er en av de som følger bloggen min fast, fordi jeg oppsummerer mye av det jeg allerede har sagt her inne før, men vil du likevel lese det så finner du det her. Jeg gjør også oppmerksom på at det ble skrevet for to måneder siden, og ikke en måned slik det står i slutten av innlegget. Så ha i bakhodet at på det tidspunktet jeg skrev det, hadde jeg enda ikke vært ute i Oslos gater som jente.


Kjolen jeg hadde på meg da jeg var ute i Oslo som jente.

Og skulle du tilfeldigvis være en førstegangsleser på denne bloggen, som tittet innom etter å ha lest innlegget på Uperfekte jenter og er nysgjerrig på hvordan det gikk i Oslo, så ønsker jeg deg først og fremst velkommen, før jeg ber deg lese mine to rapporter «Ute i Oslos gater – som jente!» og «Skremte vettet av horekunde i Oslo«.

Håper du titter innom igjen!