For noen dager siden var kjæresten min og jeg på kino sammen. Vi hadde ikke noe jubileum eller noe sånt, vi bare hadde lyst til å kose oss litt ekstra med dinosaurer i 3D i en mørk sal med småunger som ikke har lært å tygge popkorn med lukket munn, eller at man ikke skal snakke høyt gjennom hele filmen, sannsynligvis fordi faren snakket like høyt selv. Ok, vi hadde egentlig bare lyst til å se dinosaurer i 3D, og vi fikk med resten på kjøpet, enten vi ville eller ikke. Men poenget mitt er, det var ingen spesiell anledning, det var en hvilken som helst kosekveld.

Derfor ble jeg ekstra overrasket da vi dro hjem til kjæresten min etter filmen, og hun fisket frem noe hun hadde kjøpt til meg på impuls noen dager før det.


Så vidt jeg har forstått var det et tilbud et sted hvor man fikk tre stykk neglelakk til en spesialpris. Jeg aner ikke hvor eller nøyaktig hva tilbudet var. Likevel så tenkte hun da på meg, og kjøpte disse tre fordi hun vet jeg liker lilla. Det regner jeg forresten med du som leser også vet. Jeg mener, bare se deg rundt på denne siden.

Nå bruker jo jeg neglelakk veldig sjelden. Det tar jo ofte litt tid å få av, og siden jeg lever som jente i skjul så er det ikke ofte jeg orker å ta meg bryet med å påføre den selv om jeg har aldri så lyst. For jeg har virkelig lyst til å bruke neglelakk oftere enn jeg gjør.

Så jeg håper det dukker opp en anledning snart, slik at jeg får vist kjæresten hvor mye jeg setter pris på gaven hennes og at hun tenker på meg, også utenfor merkedagene. Så får jeg gjøre mitt beste for å være like impulsiv.

Har jeg ikke verdens beste kjæreste kanskje?