Rett etter at jeg hadde skrevet gårdagens innlegg om mine dataproblemer, pakket jeg sammen sakene mine og satte meg på bussen for å dra hjem til kjæresten min. Men først dro jeg innom et av byens kjøpesenter, hovedsaklig for å skaffe noe å spise til kvelden, men jeg måtte selvsagt innom tekstilforhandlerne også. Da så jeg noe som tiltrakk seg min oppmerksomhet som den nerden jeg er, og jeg måtte bare kjøpe det, selv om det er noe ganske annet enn det jeg vanligvis går med og derfor vanligvis poserer med i bloggen. Men jeg jakter jo fortsatt på en mer hverdagslig stil, så hvorfor ikke?


Nananananananana BATMAN! Topp og tights kjøpt på H&M i går. Skjørtet fra Vero Moda har jeg hatt lenge lenge lenge…

Så etter å ha handlet matvarene jeg trengte, og låst meg inn hos kjæresten min som fortsatt var på jobb, bestemte jeg meg for å skifte til min nye outfit for å overraske henne når hun kom hjem. Og det skal jeg hilse å si at hun ble også, for hun serverte meg både store øyne og et stort smil da jeg kom ut i entreen for å møte henne.

Men selv om kjæresten min forsikret meg flere ganger i går om at hun likte antrekket mitt og at hun synes jeg var fin i det, så er hun jo kjæresten min og er på en måte forpliktet til å si at jeg ser nydelig ut, selv når jeg ser ut som resultatet av et møte mellom en ku og en traktor, uansett hvordan du ser for deg det møtet utartet seg. Så siden dette jo er noe helt annerledes enn det jeg har brukt å kjøpe til meg selv, og jeg stadig er på jakt etter en hverdagslig stil, så spør jeg deg som leser dette. Hva synes du om antrekket mitt? Kledde jeg det? Eller ser jeg ut som en gravid elefant med nøtteallergi? Jeg vil ha dønn ærlige svar, for ellers er det jo ikke noe vits i å spørre. Men hvis du ikke synes det fungerte, fortell meg gjerne hvorfor.

Men dette var ikke det eneste jeg overrasket kjæresten min med da hun kom hjem sliten fra jobb i går kveld. Hva det andre var, får du derimot ikke lese om før i neste innlegg. Og for å gjøre opp for at det har vært lite oppdateringer i det siste, poster jeg dette i løpet av kvelden.

Så titt innom igjen senere i dag.

#transkjønnet #transkjønnethet #mote #shopping #outfit #poserereforanenhvitvegg #nananananananana #batman