Så var det på tide med et lite livstegn fra London, og som tittelen på innlegget antyder er det ikke akkurat blitt så mye tid til blogging i dag når dette innlegget kommer nå. Jeg begynte på det i morges rett etter at jeg hadde spist, men plutselig var reisefølget mitt klar til å dra, og da måtte jeg nesten følge på. Først nå har jeg tid til å sette meg ned med laptopen min igjen.

Vi ankom sent i går kveld, så sent at det ble ikke tid til noe annet enn å finne frem til leiligheten vi har leid for den kommende uken, og etterpå finne noe mat så vi hadde frokost i dag. Jeg lover jeg skal forsøke å finne noe litt sunnere å drikke til frokosten i morgen.

Dagen i dag ble tilbragt litt rundt omkring på byens mange turistfeller, bare for å gjøre unna dem som reisefølget mitt bemerket, og hva vi gjorde kommer jeg tilbake til. Jeg valgte riktignok å starte litt rolig og ikke skremme vettet av reisefølget mitt sånn med en gang, så jeg tilbragte dagen i dag kledd som gutt.

Men i morgen blir det action. Da blir det nemlig første gang jeg viser meg for følget mitt som jente, når vi skal gå ut på shopping sammen. Sannsynligvis vil jeg ha også mye mer å skrive om da.

Ønsk meg lykke til!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #reise #London #utfordring #fyfaensånervøsjeger