I går var vi igjen kommet til siste fredagen i måneden, noe som betød at det igjen var klart for jentepub på Café 3B i Trondheim, til glede for byens skeive jenter. Siden det gikk så fint sist og jeg klarte å gå dit kledd som jente, måtte jeg bare gjøre det igjen for å «holde meg varm» i og med at jeg ennå ikke tør å gå ut og gjøre hverdagslige gjøremål som jente. Ennå.

Men hva hadde jeg på meg?


Det begynner å bli kaldt ute, så da gjorde trenchcoaten min fra H&M susen, sammen med et skjerf fra Glitter. Og under…


En av kjolene jeg kjøpte på Dorothy Perkins under mitt Londonopphold for en måneds tid siden. Veldig fornøyd med dette kjøpet!

Men hvordan gikk det egentlig denne gangen, sammenlignet med forrige gang?

Vel. Jeg går faktisk med litt blandede følelser etter kvelden i går, selv om det på mange måter gikk bedre enn sist. Men jeg tror jeg trenger noen dager noen dager på å samle tankene litt, slik at det ikke kommer ut på en måte som kan oppfattes feil av noen. Så derfor ble dette et rent posere-med-klærne-sine-foran-en-hvit-vegg-innlegg. Du vet, et sånt innlegg som jeg mente det var inflasjon av blant vinnerne av fjorårets Vixen Blog Awards i et innlegg for noen dager siden. Uten at jeg tror det vil heve mine sjanser til å bli nominert noe særlig.

Så titt innom igjen om noen dager for min rapport fra gårdagens tur ut på byen i Trondheim som jente. Og titt innom i morgen også, da kommer svarene på spørsmålsrunden min.

#transkjønnet #transkjønnethet #kjønnsroller #kjønnsforvirring #outfit #mote #posereforanenhvitvegg #haddedetværtmergøymedgreenscreen ?