Som nevnt i forrige uke ble jeg kontaktet av fotografistudent Amanda Bakken ved Norsk Fotofagskole med spørsmål om jeg kunne tenke meg å stille som modell i forbindelse med en skoleoppgave. Temaet for oppgaven var dokumentarbilder, og derfor ville hun bruke meg for å dokumentere mitt liv som transkjønnet og jente på deltid.

På mandag møttes vi og gikk først litt rundt i Trondheim sentrum før vi avsluttet med noen bilder hjemme hos meg. Resultatet har du akkurat scrollet deg gjennom, og jeg vil si at dette er noe av det jævligste jeg har vært med på, for jeg føler jo at alle stirrer når jeg våger meg ut som jente til vanlig, og om de ikke gjorde det fra før så gjorde de det i alle fall nå. Men jeg overlevde jo.

Det skal likevel sies at det var hyggelig å kunne stille opp, og håper at jeg har bidratt til at foreldrene hennes blir stolte når hun viser frem karakterutskriften ved enden av semesteret.

Besøk Amandas facebookside her.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #foto #modell #ikkesånnglamouraltså