For et fantastisk vær vi har i Trondheim nå om dagen! Da sola endelig tittet frem i går var jeg ikke i tvil om at dette måtte utnyttes, særlig i og med at jeg føler jeg ble snytt for sommeren i fjor, og derfor fant jeg frem en av de nyinnkjøpte sommerkjolene mine.

Jakke: Floyd | Kjole: H&M | Belte: H&M | Halskjede: Glitter | Sko: Converse | Veske: Bagsac

Jeg hadde feilberegnet nok temperaturene litt, for dette antrekket skulle fort vise seg å bli for varmt, så store deler av dagen hadde jeg jakken hengende over vesken min. Da disse bildene ble tatt i nitiden på kvelden var det derimot begynt å bli kjølig igjen, så derfor er jakken på igjen. Men jeg skal hilse og si at det føltes fantastisk å kunne nyte en varm finværsdag i en lett kjole igjen. Dette hadde jeg savnet! Det er nesten synd at min gode venn Bård og jeg tilbragte deler av denne fantastiske dagen i en kinosal som vi hadde nesten for oss selv, og så «Captain America: Civil War». Men det var en god film.

For en gangs skyld skulle jeg ønske jeg kunne ta av solbrillene og posere uten, for i går var eyelineren min tilnærmet perfekt også. Jeg følte meg rett og slett så fin da jeg kom hjem og så meg selv i speilet, at jeg kunne egentlig ikke forstå hvorfor ingen hadde prøvd seg på meg i går.

Sikkert fordi jeg gikk sammen med en gutt.

Hva synes du om antrekket mitt?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #dagens #antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #shopping #innkjøp #hverdag #sol #sommer #Trondheim #20igjen