Da jeg fortvilt skrev i bloggen min at jeg var blitt dumpet av kjæresten og at jeg trengte et sted å bo, ble jeg kontaktet av en av mine lesere, Lisa, som ville tipse meg om noe som snart ble ledig. Dessverre var denne for stor og for kostbar for meg, men vi hadde i løpet av noen få meldinger funnet tonen og praten oss i mellom fortsatte gjennom facebook. Vi hadde vel bare snakket sammen i en uke da jeg foreslo at vi skulle møtes, men siden jeg nå skal flytte hjem til foreldrene mine i en periode, ville jeg utnytte tiden jeg har igjen i min eks-kjærestes leilighet til å gå ut som jente også. Derfor avtalte vi at jeg skulle møte opp som jente.

Og for å understreke alvoret her: jeg har aldri før vært kledd som jente første gang jeg har møtt noen. Ok, kanskje under Vixen Blog Awards, men det var ikke folk jeg hadde en avtale med, det var folk jeg bare tilfeldigvis traff på. Dette var mitt første møte med en potensiell ny venninne. Alle mine venninner har møtt meg som gutt først, og så når jeg har blitt trygg på dem, har jeg latt dem få se meg som jente. Nå skulle jeg gjennomføre et første møte som Emilie.

Så hvordan gikk det?

Vi møttes på Solsiden på kafeen Jordbærpikene for en liten matbit og en kopp kaffe, før vi bestemte oss for å ta bussen til Lade for å gå tur langs Ladestien. Men vi kom vel ikke lenger enn til Korsvika da vi innså at vi begge hadde (vinrøde) converse på føttene, noe som egnet seg dårlig for turgåing. Men vi fikk da tatt noen bilder ute på svabergene, og jeg må si – aldri før har jeg opplevd en så ivrig og kreativ fotograf! Det ble utrolig mange kule bilder, og det var vanskelig å plukke ut bare noen til dette innlegget! Denne bloggen kan ha en fremtid likevel, selv om jeg nettopp mistet min faste fotograf.

Jeg storkoste meg denne kvelden, og siden praten fortsatte på facebook etter at vi begge var kommet hjem, er jeg overbevist om at dette er starten på et nytt og velkomment vennskap. For som jeg har sagt før, jeg trenger virkelig flere venninner i Trondheim. Men jeg er sikker på at Lisa og jeg kommer til å treffes og finne på ting sammen igjen i fremtiden.

Og jeg har med dette overvunnet en ny utfordring, og møtt noen som nå kun kjenner meg som jente! Det synes jeg at jeg fortjener et klapp på skulderen for, synes ikke du?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #mote #fashion #antrekk #outfit #klær #venn #venninne #vennskap #utfordring #detgikkdabradette ?