Som jeg nevnte i forrige blogginnlegg har jeg det litt tøft for tiden, og merker det er ekstra tungt å tenke juleforberedelser. Likevel klarte jeg å komme meg til sentrum i går, og selv om jeg var kvalm og hadde lyst til å kaste opp da jeg gikk gjennom bygatene, klarte jeg i det minste å kjøpe én julegave. Jeg tviler likevel på at jeg hadde klart det om jeg ikke hadde postens sendefrist for julepost å forholde meg til. Det er utrolig hva man får til når man er nødt.

Men fortsatt gjenstår det mange, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal kjøpe, for det er ingen som har kommet med gaveønsker og jeg kjenner jeg har vondt for å være kreativ i år. Heldigvis skal ingen av de jeg har igjen sendes med posten, så det er nok en mulighet for at jeg klarer å gjennomføre også disse innkjøpene når underbevisstheten min forstår at jeg ikke vente lenger. Jeg håper bare jeg finner noe OK, for jeg vil jo at mottakerne skal bli glade også.

Likevel fikk jeg en litt hyggelig melding i går kveld som gjorde at jeg nå fikk noe å se frem til i løpet av de neste dagene, og det gjør at jeg kjenner jeg er litt lettere til sinns i dag. Men innholdet av denne meldingen kommer jeg tilbake til i et senere innlegg.

PS! Bloggen min har blitt fullstendig ignorert de siste dagene, men jeg lover å svare på kommentarene jeg har fått snart!

#jul #julegave #pakke #desember #barenidagerigjen #anerikkehvajegskalkjøpetildereandre