Jakke: Miss Selfridge | Topp: Shirtstore | Skjørt: New Yorker | Sko: Van Haren | Veske: H&M

Disse bildene ble tatt på fredag, et par timer etter at jeg hadde vært hos Rikshospitalet og min andre time med utredning for kjønnskorrigerende behandling. Da var det nesten to måneder siden sist jeg gikk kledd som jente, og av erfaring vet jeg at jo lenger det går mellom hver gang, jo tøffere psykisk kan det være.

Dette var likevel min minste bekymring denne gangen. Siden forrige time ikke gikk særlig bra, gruet jeg meg veldig, og prøvde å sette sammen et litt tøft og rocka antrekk for å få meg til å føle meg mindre sårbar. Heldigvis gikk det faktisk bedre nå enn forrige gang, og det tror jeg også vises på smilet mitt.

Men beskjed om at det var problematisk at jeg faktisk valgte å møte til timen kledd slik, det fikk jeg!

Og akkurat det, og alt annet som ble sagt, skal jeg komme tilbake til i løpet av de neste dagene…

Inntil da – hva synes du om antrekket mitt? Fortell meg i kommentarfeltet mitt!