I går skrev jeg om hvordan jeg måtte feire jul i dress i stedet for kjole fordi jeg er født som gutt, men ikke helt har turt å fortelle verden at jeg ønsker å være jente. Men jeg fortalte også at kjæresten min og jeg løste dette ved å feire en ekstra julaften bare for oss to. Og ekstra julaften betyr ekstra gaver. For oss begge…

…dette innlegget genererte noe nysgjerrighet, for det var noen som ville vite hva jeg fikk også. Jeg antydet vel at det var noe som ikke kunne åpnes på julaften foran foreldrene mine, og det var halvveis sant. For pakken jeg fikk fra kjæresten min inneholdt to ting:

Den ene var denne toppen som jeg faktisk har hatt på ønskelista her i bloggen både i forkant av bursdagen min i november og i forkant av jul. Jeg synes budskapet er så herlig ironisk, med tanke på at vi snakker om at alt er «the new black». Men om «grey» var det siste som var «the new black», så hører vi ikke neste gang at noe annet er «the new grey». Det er alltid «the new black» og derfor liker jeg denne. Jeg prøvde den på i går sammen med et par jeans, og det ble veldig stilig. Gleder meg til å vise den frem som en del av et antrekk eller fem i løpet av 2015.

Det andre var Kick-Ass 2 på bluray. Jeg elsker den første filmen, og jeg har sett den flere ganger og ler like mye hver gang jeg ser den. Jeg har selvsagt registrert at oppfølgeren eksisterer, men jeg fikk aldri rotet meg til å se den på kino, og så har det bare ikke blitt sånn at jeg har fått sett den etter det. Nå synes visst kjæresten min at det var på tide at jeg fikk sett den.

Jeg er veldig fornøyd med begge gavene fra kjæresten min, og enda mer fornøyd med å ha henne hjemme igjen. Det var godt å være alene noen dager, men en uke ble i overkant lenge. Det var så vidt hun fikk lov av meg til å dra på trening i morges…

Hva synes du om gavene jeg fikk?

PS! Om jeg noen gang starter et band igjen, og vi kommer så langt at vi får spilt inn et album (haha), skal albumet hete «…is the new black», sånn at det blir «(Bandnavn) is the new black». Kanskje til og med bandet skal hete «The New Black»…?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #jul #antrekk #outfit #juleantrekk #juleoutfit #kjole #julekjole #mote #fashion #vinter #desember #gave #julegave #forhold #samliv